Vetemjöl. Vaniljsocker. Strösocker. Strösocker. Strösocker. Strösocker. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite. Häll över mjölken och 100 g socker
Det enda sockret som är tillsatt är 2 tsk vaniljsocker samt florsockret ovanpå, men det är mer för syns skull. 2 1/2 dl strösocker (eller motsvarande mängd sötningsmedel som tål värmas). 1 dl vetemjöl. 2 tsk vaniljsocker. 2 1/2 dl strösocker (eller motsvarande mängd sötningsmedel som tål värmas)
Doften av kokande och bakande jordgubbar med socker som sprider sig i lägenheten när man gräddar pajen är sagolik och så där barnsligt god som typ doften av spunnet socker på tivoli
sockerkaksbotten. nån msk strösocker. Vispa mjukt smör och socker fluffigt. Vispa äggvitor till hårt skum och vispa ner lite socker och vanilj åt gången
Vispa i mjöl och vaniljsocker. Vispa ägg och socker pösigt och blanda i choklad och smörblandningen. Rör om tills chokladen smält helt, tillsätt honung och vaniljsocker