Socker marinerat kött recept

Italiensk marinerad fläskfilé

Italiensk marinerad fläskfilé

Ös dressingen över köttet ett par timmar innan servering. 1 liten nypa socker. Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning
Mumsiga Marinerade Morötter

Mumsiga Marinerade Morötter

Så nedrans gott till grillat, passar till både fisk, fågel och kött. 1 msk socker. 1 msk socker. Här kommer en goding som jag i princip levde på i somras
Marinerad fläskfilé i rödvinssky

Marinerad fläskfilé i rödvinssky

Skiva upp köttet. Lägg svampen runt om och köttet ovanpå gratängen. Fräs den med socker i smör i en kastrull 2-3 min. 5 dl strösocker. 6 dl köttbuljong
Marinerad fläskfilé

Marinerad fläskfilé

Putsa köttet. Torka av köttet och bryn runt om i smör. Skiva upp köttet. Hoisinsås är en kinesisk sås gjord på sojabönor och används bl a till marinader, att smaksätta med vid stekning och grillning av kött och fågel
Koreanskinspierad marinerad tofu

Koreanskinspierad marinerad tofu

Johan hade köpt det till ett recept med seitan (veganskt ”kött” gjort av vetegluten) för ett tag sedan men jag chansade på att det skulle vara gott, och det var det
Marinerad oxfilé

Marinerad oxfilé

Tillsätt socker och pressad citronsaft. Skär köttet i skivor och strimla skivorna. Lägg köttet i dubbla plastpåsar
Marinerad fläskfilé

Marinerad fläskfilé

Putsa köttet. Torka av köttet och bryn runt om i smör. Skiva upp köttet. Blanda marinad 1 och lägg i en plastpåse tillsammans med köttet. Vänd runt köttet i påsen och förvara i kyl i 1 dygn. Sätt i en köttermometer och stek klart i ugn tills innertemperaturen är 65°. Låt köttet vila i 10 minuter. Blanda marinad 2 och skeda över köttet. 1 tsk socker. 1 tsk socker
Magert och mört kött

Magert och mört kött

Jag köper ofta hem någon av deras vilda köttskav (skava=skära tunna bitar av fruset kött). Köttet är magert och mört och lätt att hantera