Ös dressingen över köttet ett par timmar innan servering. 1 liten nypa socker. Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning
Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Smaka av för att ev tillsätta något mer av kryddorna eller socker för att få Er favoritsmak. Blanda hett vatten med socker och salt i en skål, rör om så att sockret löser sig ordentligt
Så nedrans gott till grillat, passar till både fisk, fågel och kött. 1 msk socker. 1 msk socker. Här kommer en goding som jag i princip levde på i somras
Skiva upp köttet. Lägg svampen runt om och köttet ovanpå gratängen. Fräs den med socker i smör i en kastrull 2-3 min. 5 dl strösocker. 6 dl köttbuljong
Putsa köttet. Torka av köttet och bryn runt om i smör. Skiva upp köttet. Hoisinsås är en kinesisk sås gjord på sojabönor och används bl a till marinader, att smaksätta med vid stekning och grillning av kött och fågel
Johan hade köpt det till ett recept med seitan (veganskt ”kött” gjort av vetegluten) för ett tag sedan men jag chansade på att det skulle vara gott, och det var det
Detta recept är fritt från gluten, laktos och socker. Ät det precis som det är eller kombinera det med en sallad, en omelett, något grillat, grönsaker, fisk eller kött
Putsa köttet. Torka av köttet och bryn runt om i smör. Skiva upp köttet. Blanda marinad 1 och lägg i en plastpåse tillsammans med köttet. Vänd runt köttet i påsen och förvara i kyl i 1 dygn. Sätt i en köttermometer och stek klart i ugn tills innertemperaturen är 65°. Låt köttet vila i 10 minuter. Blanda marinad 2 och skeda över köttet. 1 tsk socker. 1 tsk socker
Häll över olivolja, balsamico och socker. Enligt boken ska såsen hällas över det färdiggrillade köttet (eller stekt i pannan) och alla typer av kött ska funka