Vispa ägg och socker i en bunke. Vid jul passar inlagda körsbär och en vaniljglasskula bra till. I sommar får det bli favorit i repris, då med jordgubbar från det egna landet
Bre över nutella och toppa med färska jordgubbar, för att vara extra säkra på att ha sockerintag för ett helt år framöver så toppade vi även med honung
Vispa ägg och socker pösigt. Lägg mosade jordgubbar på första botten, dubbel sats vaniljkräm fin och bra på nästa botten, en tredjedel av vispgrädden samt jordgubbsmos på nästa botten och sedan sista botten som ett lock
Salladen blandade vi tjejer ihop på kokt kall färskpotatis, grön sparris, sockerärtor, inlagda kronärtskockshjärtan och en nötmix medan killarna skötte grillandet
Vispa ägg , socker och vaniljsocker ljust och pösigt. Gudomligt gott,och hade även grädde vid sidan om för den som ville ha,inlagda mandariner och ananas
Jordgubbar. Här på bloggen ”Mat med mera” hittar du en helt sockerfri, polsk sillinläggning och här en svensk från min gamla blogg med mindre socker än den man köper
Vispa ihop äggulor, strösocker och vanilj. Som denna fredagkväll när vi blandar lite infrysta egenskördade jordgubbar och svarta vinbär till en brulé tillsammans med en kula färdigköpt chokladtruffelglass och våra sedan tidigare inlagda körsbär