Skär smöret i små tärningar och lägg i en bunke. Blanda ihop florsocker, potatismjöl, vetemjöl och vaniljsocker och blada sedan ner det i bunken med smöret
Rör det fluffigt med socker, sirap och vaniljsocker. Kakorna är helt utan gluten, ägg och laktos, och kan lätt göras helt mjölkfria genom att byta smöret mot mjölkfritt margarin
Tillsätt socker och vaniljsocker och vispa med elvisp så det blir lite fluffigt. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
3 dl socker. 2 msk vaniljsocker. 3 dl socker. 2 msk vaniljsocker. Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
2 dl socker. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 1 tsk vaniljsocker. 2 dl socker
Rör ner socker, vaniljsocker, mjöl, kakao och saltet i kastrullen. En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri
Den godaste och krämigaste chokladpuddingen någonsin helt utan ägg. De flesta puddingrecept innehåller äggulor men det har jag ersatt med smör och det blev kanoners
Rör ner socker, vaniljsocker och ett ägg i taget i smör- och chokladblandningen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner dem i smöret och låt dem smälta under omrörning