Tyvärr hittade jag inte sobanudlar i min butik så jag tog äggnudlar. Sobanudlar med kycklingfärs, pak choy och shiitake4 port400 g sobanudlar300 g kycklingfärs2 huvuden på pak Choi6 salladslökar250 g shiitake3 msk rostade sesamfrönneutral rapsolja, att steka iSås0,5 dl oystersauce1 msk svart bönpaste eller svart bönsås (finns på asiatiska hyllan)3 msk japansk soja3 msk strösocker1 klyfta vitlök, riven1 msk sesamolja1. Koka sobanudlarna 1 minut kortare än anvisningarna. 400 g sobanudlar
Koka sobanudlarna. 1 bunte sobanudlar (mina sobanudlar är buntade i portioner, superbra. Sobanudlarna i portionsbuntar á 50g. 1 bunte sobanudlar (mina sobanudlar är buntade i portioner, superbra
Älskar ekologiska sobanudlar. 2 portioner sobanudlar bovete/sötpotatis. Gårdagens middag. Jag hittade här om dagen en stor påse mungbönor i skafferiet som hade kort datum, så jag lade dem alla i blöt och kokade hela satsen = massor av färdiga mungbönor
sobanudlar. Toppa buljongen med det du gillar - vi tycker det är gott med just sobanudlar i eftersom de har en lite annorlunda smak då de är gjorda på bovete
Jag fortsätter att botanisera bland de lyxiga vegorätterna i januarinumret av Allt om mat och denna gång fastnade jag för Edamamebiffar med marinerade sobanudlar
Jag rekommenderar glutenfria bovetenudlar som är gjorda på 100% bovete (sobanudlar). Wok med massor av grönsaker och näringsrika glutenfria nudlar är perfekt till vardags eftersom att det går snabbt och är ekonomiskt