Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. 3 tunnbröd. 1/2 liten rödlök. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Kräftstubbar, 24 bitar200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)200 g färskost med pepparrot3 msk hackad rödlök2 msk hackad dill2 msk majonäs1 ½ tsk finrivet citronskalsaltnymalen svartpeppar4 mjuka tunnbröd, rektanguläraHacka kräftorna och blanda med övriga ingredienser
Matjesnittar. Klicka sedan på crème fraiche, lägg på matjesillbitar, lite stenbitsrom och rödlök. 2 skivor Gene Tunnbröd. 1 msk fint hackad rödlök. Bryt tunnbrödskivorna i 10–12 mindre bitar
Snabba snittar Har blivit en riktig klassiker. Bred på tunnbrödet och rulla ihop. Blanda philadelphiaost, majjo, rödlök, persiljan, kryddor till en jämn massa