Efter önskemål på instagram lägger jag upp ett recept på en av snittarna jag gjort med tunnbröd (ej glutenfritt bröd på just dessa), rackarns gott om ni frågar mig
Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,. Bred smör på tunnbrödet. Blanda äpple och pepparrotsvisp och fördela över rostbiffen
Lägg ett salladsblad på varje tunnbröd och toppa sedan med äpple och skinkröra. Julskinka är perfekt att ha i röror och till snittar, tillsammans med senap och äpple låter det som en gudomlig kombination
Ni är många som undrat över recept både på mail och facebook hur man gör snittarna och allt gott vi hade på vår glöggkväll förra året så här kommer tipsen för en absolut lyckad glöggafton med tillbehör
Att göra nåt traditionellt med tunnbröd är ju inte riktigt min grej, så det fick bli ”mumsbitar” på sked med smaker som hörde den skånska slätten till, det mesta iaf