Jag fick göra en sådan snabbversion också eftersom jag fick så många gäster i söndags. Om man nu inte skulle orka göra marängtårtan som jag tipsade om igår så kan man faktiskt fuska sig till en väldigt god marängtårta genom att köpa färdiga marängbottnar som man fyller med lemoncurd
Raw sour cream gör du antingen genom att syra den (tar 1-2 dagar) eller en snabbversion (kräver några timmars blötläggning av nötterna) som nedan i receptet
Jag hade inte tänkt blogga om det eftersom jag egentligen är alldeles för lat och komponenterna så många, men jag ger en snabbversion eftersom det blev så in i bövelen lyckat (jodå, jag har många fler sofistikerade svärord på lager)
Det kan ta upp till två dygn att tillaga om man lyssnar till experterna, här kommer en snabbversion. Den här rätten har jag tagit till mitt hjärta tack vare mina portugisiska vänner
Och så är detta snabbversionen av den ”riktiga” som jag har gjort. God dag, Medina här. Veckorna och månaderna och åren bara flyger förbi, tycker ni inte det
Den andra versionen verkar vara en snabbversion som gör tofun väldigt vattnig och olika personer har på internetet uttalat sig om hur det verkligen inte lämpar sig för stekning eller tillagning alls typ men passar perfekt i sallader och dylikt
Detta är en snabbversion på en sorbet du kan snappt slänga ihop som är proppfull med smak. Igår när Elin var hit på brunch så hade jag även tänkt bjuda på en sorbet för jag har så mycket frukt som jag behöver ta reda på
Det här är alltså den vaganska snabbversionen, och helt ärligt - den är grym. Okej, innan jag ger er världens bästa recept, så skulle jag bli så himla glad om ni tog en sekund av er tid och
2 dl fiberhavregryn1 msk solrosfrön1 msk linfrön1 msk chiafrön1 skopa Core Protein med chokladsmak (kasein för snabbversion)Nypa salt2,5 dl vatten (1,5 dl för snabbversion)Ev
Men vet ni - det finns snabbversioner, och det tycker jag man får använda. Jag hittade en förpackning med polentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Ni får här både det receptet, men också, en bit ner, receptet på en förenklad snabbversion där jag utgår från en vanlig kycklingbuljong eller -fond på tärning eller flaska och sedan förstärker den genom att den kokas med thai-ingredienser