När man vill äta nybakat bröd till frukost och inte har tid att vänta på att degen ska jäsa är det här ett jättebra och snabbt recept på ett stekpannebröd
Ett snabbt bakat och gräddat bröd med bikarbonat istället för jäst. Stekpannebröd, eller Stompa som det tydligen också heter, var något helt nytt för mig tills i förra veckan
Men ibland saknar jag "smidigheten" med bröd - att snabbt kunna fixa något gott och mättande. Jag ville göra något snabbt som var gott, mättande och självklart nyttigt
ca 10-12 st Häll i havgrgrynsgröt i en stor skål Tillsätt filmjölk blandat med sirap Avsluta med de torra ingredienserna och eventuellt solrosfrön som är väldigt gott i brödet, men inget måste Blanda snabbt ihop till en deg
Jag och Oskar fick ett jättesug efter Cornbread och Bruna bönor häromdagen så då blev jag tvungen att experimentera fram ett recept på ett glutenfritt cornbread lite snabbt