Snabbt men nyttigt är ledorden. Det går inte bara snabbt utan känns även lyxigt att få äta mat någon annan har lagat och jag tycker ofta det är värt pengarna
För att slippa krångel med jäsning gjorde jag min favoritlösning, bikarbonatbröd och jag älskar att det går så snabbt att bara röra ihop ingredienserna och ställa brödet i ugnen
Ibland tror vi också att mellanmålen på förskolan kan bli lite för kolhydratbetonade, de kanske mest består av färsk eller torkad frukt eller gröt, eller macka utan så mycket pålägg, och det förbränns snabbt och skapar hungerkänslor när bränslet är slut
Kesoplättarna gjorde jag till lunch igår, snabbt ihoprört i kesoburken (pga ville inte dra ner så mycket disk för att diskmaskinen är trasig - typiskt bra lifehack)
Blanda mjukost, philadelphiaost, hackade valnötskärnor och smaka av med salt och svartpeppar. Skär kavringen i 12 skivor och lägg 4 stycken av dem på ett serveringsfat
Hade ett recept liggandes hemma i flera månader och tog tag i det förra veckan och testade och göra ett eget bröd som var enkelt och gick snabbt och göra, det var nästan som det var ett mirakel för det tog så fort, och det är ett recept som jag rekomenderar er att testa om man plötsligt blir lite sugen på bröd till gröten på frukosten och det tar absolut ingen tid alls vilket jag tycker är såå skönt
Jag har dock jätte svårt att slita mig från plugget när jag är mitt uppe i en bra tanke som jag vill skriva ner så då måste jag fixa något som är snabbt och enkelt att göra