Snabbstekt tonfisk med krämigt blomkålsbroccolimos och gyllene kantareller 4 portioner. Jag har kommit in i vardagslunken och jag har insett att det inte alls är så självklart för de flesta att laga mat varje dag när man kommer hem från jobbet
Putsa laxen och frys den ett par timmar. Ta ut den och salta med havssalt. Låt den ligga i ca 1/2 timme. Blanda under tiden marinaden av alla ingredienserna
Det blev iallafall en snabb mejerifri kyckling och Blomkålsgryta, serverade med lite snabbstekt pak choi (kan bytas mot lite broccoli, spenat, blomkålsris eller vanligt ris för den som äter det)
Rullarna kan göras helt vegetariska, men jag kan också tänka mig att strimlor av snabbstekt biff eller lammfilé (mycket varm panna, rosa i mitten) kan fungera fint
(Man kan ta vad som passar en bäst egentligen, annat som jag tycker är gott i sallad är snabbstekta haricot verts, färska sockerärtor eller sugar snaps, alfa-alfagroddar, tärnad nektarin/persika, tärnad mango
Snabbstekta rödbetsstjälkar med fetaost och nötter. Populära inlägg. Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj