Ingredienser Portioner. 4 5 dl lätt crème fraiche 2 förp pastasås tomat & basilika (à 390 g) 500 g blandfärs 9 lasagneplattor 1 cosmopolitansallad Att ha hemma 2 dl mjölk 1 tsk olja salt svartpeppar 1 köttbuljongtärning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 225°. Skala och grovhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör i en stekpanna. Rör i tinad spenat, tomatkross och smulad buljongtärning
Så här gör du Hacka hälften av den gula löken, vitlök, selleri och morot och fräs i en kastrull med olivolja och peperoncino ett par minuter tills löken är mjuk
Sätt ugnen på 225°. Skala och grovhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör i en stekpanna. Rör i tinad spenat, tomatkross och smulad buljongtärning
Det är inte en vegetarisk lasagne som jag först tänkte när jag läste veckans planering, utan en sorts snabblasagne för att slippa göra en köttfärssås och en ostsås