Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Vill ni ha tips på annan snabblagad mat så kika under etiketten snabbmat så kanske ni kan få lite inspiration
ex torsk, sej eller spättasalt och vitpepparnågra bitar ansjovisfiléerhackad persilja av valfri mängdhackad dill av valfri mängd1 krm timjanett par skivor tomatsmörPensla lite rapsolja på foliebitarna och lägg fisk på båda, salta och peppra
Jag hade lite torsk i frysen (tyvärr hade jag blivit tvungen att frysa in fin färsk torsk som jag inte hann ta hand om för några veckor sedan) och musslor i kylen så jag bestämde mig för att göra en variant av min mammas klassiska recept
Fantastiskt god och snabblagad maträtt som givetvis även är packad med både nyttigheter och smak. Fisken4 st torskfiléer Gärna tinade i portionsstorlek1 st ägg2,5 dl västerbottenost fint riven2 msk mandelmjöl1 msk pofiber0,5 tsk salt1 krm svartpepparRåkostsallad300 g rättika1 st morot1 msk dill finhackad1 msk kallpressad rapsolja2 tsk vitvinsvinäger0,25 tsk saltGurkdressing1 st ägg2 dl neutral olja ex. Fisken4 st torskfiléer Gärna tinade i portionsstorlek1 st ägg2,5 dl västerbottenost fint riven2 msk mandelmjöl1 msk pofiber0,5 tsk salt1 krm svartpepparRåkostsallad300 g rättika1 st morot1 msk dill finhackad1 msk kallpressad rapsolja2 tsk vitvinsvinäger0,25 tsk saltGurkdressing1 st ägg2 dl neutral olja ex. 4 st torskfiléer. 4 st torskfiléer
Lite vinkningar åt det asiatiska hållet med smak av ingefära och soja på marinaden till torsken. I detta fallet visade det sej vara torsken från hel-----