Snabbhavrekakor recept

Snabbhavrekakor i papperformar

Snabbhavrekakor i papperformar

Blanda havregryn och socker i en skål. Smält smöret och häll det hett över blandningen. och rör samman. Klicka ut smeten i små brödformar av papper
Snabbhavrekakor

Snabbhavrekakor

Blanda samman havregrynen med socker och kanel i en skål. Smält matfettet och häll det hett över grynblandningen
Snabbhavrekakor

Snabbhavrekakor

På bara tre ingredienser som man vanligtvis har hemma kan man göra dessa snabbhavrekakor, allt du behöver är havregryn, socker och smör
Snabbhavrekakor

Snabbhavrekakor

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 3,5 dl havregryn 1,5 dl socker 150 gram smör , eller margarin Köp receptet

Snabbhavrekakor

ca 45 st. Ugnstemp. 175°C, varmluft 175°C. 1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman
Sju sorters kakor - Havrerutor

Sju sorters kakor - Havrerutor

I min egen "Sju sorters kakor" hittar jag ett recept som heter just Snabbhavrekakor som påminner mycket om Havrerutorna

Snabbhavrekakor

Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman

Snabbhavrekakor

1.  Blanda samman havregrynen med socker och kanel i en skål. 2.  Smält matfettet och häll det hett över grynblandningen

Mandelbågar

1.  Skålla, skala och mal mandelsorterna. 2.  Blanda samman mjölet med mandel och socker. Tillsätt matfettet och arbeta snabbt samman det till en deg

Daimkakor

1.  Blanda samman mjölet med råsocker, strösocker, vaniljsocker, bikarbonat och salt. 2.  Rör det rumsvarma matfettet poröst tillsammans med äggen