Grillad, snabbgravad lax, med grillad endive och en matig sallad. Halvera endiven och ringla på lite olivolja och citronsaft, krydda efter smak och grilla i ca 2-3 minuter med snittytan neråt, precis innan du ska servera maten
Snabbgravad röding och dillolja. Mixa dill med olivolja, smaka av med salt och eventuellt citron. Vänd strimlad spenat och ängsyra i citron och olivolja, lägg på tunnbrödet
1 dl olivolja. Häll vattnet i en stor skål som rymmer de frysta laxbitarna. Blanda i övriga ingredienser till gravningen i vattnet och rör om tills socker och salt har löst sig
½ msk olivolja. Fräs löken i olivolja ca 2 minuter. 1 tsk olivolja. Skär laxen i fyra bitar. Blanda salt och socker och gnid in bitarna med blandningen
3 msk olivolja. 5 msk olivolja. Droppa hälften av oljan på en stor tallrik eller ett fat. Skär fiskfilén i mycket tunna skivor på snedden med en tunnbladig och vass filékniv
Mycket gott till den snabbgravadesnabbgravad laxen i ugn. Rör i lite olivolja och salta efter smak. Ingredienser Zucchini, ca 0,5 per portion olivolja salt Beskrivning Skölj zucchini och skär av ändarna
Mycket gott till den snabbgravadesnabbgravad laxen i ugn. Rör i lite olivolja och salta efter smak. Ingredienser Zucchini, ca 0,5 per portion olivolja salt Beskrivning Skölj zucchini och skär av ändarna