Idag är det min man som gästkockar. Från det att han startade till att maten låg på tallriken tog det ca 15 minuter, och det var lika gott som det gick snabbt
Har man kokt ris över går det kanonsnabbt att tillaga den här. Barnen åt med god aptit. Nu har jag inga mått eftersom jag bara kastade i ingredienserna
Skala morötterna och skär dem i slantar. Skölj och strimla vitkål ochpurjolök. Häll buljongen i en kastrull och koka grönsakerna tills deär nätt och jämnt mjuka, 5-10 minuter
Strimla korven och bryn den mycket lätt. Rör i mixpulvret, mjölk och vatten. Koka upp. Lägg i råa små broccolibuketter och tärna äpplet fint och lägg i
Skär korven i tjocka stavar. Strimla bacon. Skala och skiva löken. Bryn korv och lök i smör. Tillsätt baconbitarna mot slutet och låt allt fräsa samman någon minut