Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och svart- eller citronpeppar. Stoppa in i ugnen, 200 grader ca 15-20 minuter eller tills fisken är genomkokt
Ta en ugnsfast glasform eller liknande och lägg i fisken. Lägg ett par smörklickar på fisken. Servera fisken med de olika tillbehören och gärna ett par tomatbitar för att få lite snyggare färg på tallriken
Lägg fisken i folien. Skiva morötter samt purjolök efter smak och lägg på fisken. Börja med att fylla en kastrull med vatten, salt och några droppar olja eller en klick smör
Låt puttra i några minuter, tillsätt sedan fisken, moroten, sockerärtor och smaka av med kryddorna. Idag bjuds det på det snabbaste fisk-receptet so far skulle jag tro
Dela fisken i tärningar, ca. Veckans snabba. Lägg sedan i fisken och spetskålen och låt sjuda tills fisken är klar (några minuter), smaka av och avsluta med att lägga i räkorna och pressa lite citronsaft