Värm en teflonpanna. Salta och peppra kycklingbitarna. Fräs dom i lite olivolja till vacker färg. Sänk värmen, tillsätt citronbitarna vitlök och chili, lägg på ett lock och låt puttra ihop
Det kan kännas som mycket, men den förminskas snabbt. Kycklingpanna. //Malin Kycklingpanna. När jag kom hem i dag så var Lars borta och micron stod och pep
Majskorna tillsätts mot slutet så att de blir varma i kycklingpannan. Strimla purjolöken och paprikan. Skär kycklingfiléerna i småbitar och bryn dem i oljan
Vi letade efter ett snabblagat och kolhydratsnålt recept för kycklingfilé och fick napp i nyhetsmorgons receptarkiv där Lisa Lemke och Tommy Myllymäki hade gjort en variant med broccoli i
4 port4 st Kycklingfileer, skurna i bitar2 röda paprikor, strimlade1 msk neutral rapsolja2 msk ingefära, finhackad4 skivor annanas, delade i bitar2 dl av annansjuicen2 tsk maizena majsstärkelse2 tsk soya1/2 röd chili (valfritt)salt pepparkokt risSätt på ris till 4 personer
När man har långa dagar på jobbet så uppskattar man mer än någonsin när maten går snabbt att laga. Trots den korta ingredienslistan och den snabba tillagningstiden är det dock en rätt som är sprängfylld med smaker