Kolasås eller karamelliserad mjölk. Ringla över lite kolasås (jag använde karamelliserad mjölk och det gick åt ungefär en halv burk till fyra portioner) och strö sedan över lite färska bär
Häll i form och i med liiite mer kolasås och vänd försiktigt så det blir ett fint mönster. 1,5 dl kolasås. Häll i 1 dl kolasås och blanda. 1,5 dl kolasås
-) Tänk bara på att frukter värms olika snabbt så att tiden i ugnen kan variera därefter. Allt som är gott i hop med kolasås och smuldeg (=iprincip allt)
Så här kommer min snabbvariant. Roy gör egen kolasås, jag hittade min kolasås på hyllan på ICA. Blanda snabbt samman till en smulig massa som du fördelar i pajformen
En glasstårta är tacksam på så sätt, den kan förberedas helt och hållet ett par dagar innan, och kan sedan snabbt plockas fram och stjälpas över på ett tårtfat