Det är då bra med snabba maträtter som inte kräver en massa fix och trix. I kväll fick grillad kyckling ha huvudrollen i middagen, den tillsammans med dijonsenap och torkad dragon
timmar åkte vi hem och det var dags att vispa ihop en snabb middag innan tvättmaskinen skulle rulla. Snabb kycklinggratäng med dragon1 grillad kyckling2 brk creme fracihe4 msk chilisås2 tsk fransk senap2 tsk dragon1 tsk örtkryddor Provencale (frysta)1 tsk italiensk salladskrydda2 rivna vitlöksklyftorsalt och pepparriven ostBena ur kyllingen och klipp i bitar. 2 tsk dragon
1 msk dragon i vinäger. 2 tsk hackade blad från dragon i vinäger. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 msk dragon i vinäger 2 msk vatten 3 äggulor 1 krm salt 250 g Arla® Klarifierat Smör, rumsvarmt 2 tsk hackade blad från dragon i vinäger 2 msk hackad färsk persilja
Dragon’s Cave. Fetaostgratinerad aubergine med tzatziki på Dragon’s Cave. Ett glas Retsina med tzatziki, tapenade och oliver på restaurang Faros i Makrigialos
2-3 msk hackad färsk dragon (ca 1 kruka). Låt sillen rinna av i durkslag. Blanda med valda ingredienser. Förvara i tättslutande burk, hållbarheten är ca 7-12 dagar
Salta, peppara och tillsätt dragon. 2 msk hackad dragon alt 1 tsk torkad. 2 msk hackad dragon alt. En variant av kycklinggryta med senap inspirerad av Hemmets Veckotidning 2012
Salta, peppra och bryn snabbt i olja och smör. Fläskfilé i krämig dragon & senapssås. Tillsätt dragon och dijonsenap och låt koka ihop under några minuter
Den är väldigt enkel att göra och går snabbt. Den här gången blev det ihop med kyckling och dragon. Dragon har lite lakritston så det passar väldigt bra ihop med kyckling
Jag hade precis samma symptom när jag började med LCHF för några år sedan men det gick snabbt över då och jag har inte känt av det alls under helgen så förhoppningsvis slipper jag mer besvär