Smuldeg med havregryn recept

706 Spara
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
8 Spara
Smuldeg

Smuldeg

Blanda ingredienserna till smuldegen. Ugn 225℃. 150g smör. 6 msk strösocker. 1 1/2 dl vetemjöl. 2 1/2 dl havregryn
225 Spara
Rabarbersmulpaj

Rabarbersmulpaj

Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg. Blanda rabarber med socker, vaniljsocker och Maizena
706 Spara
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
225 Spara
Rabarbersmulpaj

Rabarbersmulpaj

Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg. Blanda rabarber med socker, vaniljsocker och Maizena
80 Spara
smarrig smulpaj.

smarrig smulpaj.

fyll pajformen med lite av smuldegen fyll sedan på med valfri fyllning. som blandas med ströskr och potatismjöl
59 Spara
Äppelpaj de luxe

Äppelpaj de luxe

Tillsätt smöret och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg. Blanda med resten av ingredienserna. Låt svalna och servera tillsammans med vaniljsåsen
41 Spara
Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

När jag hälsade på hemma i helgen bakade mamma en otroligt god äppelpaj med knäcköverdrag. Eller, jag skulle vilja påstå att detta knäcköverdrag passar bättre till äppelpaj än vad vanlig smuldeg gör
40 Spara
Äppelpaj de luxe

Äppelpaj de luxe

Tillsätt smöret och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg. Blanda med resten av ingredienserna. Låt svalna och servera tillsammans med vaniljsåsen
28 Spara
Valborgsmeny

Valborgsmeny

Välkomna till bords, varsågoda – här är min Valborgsmeny. Från vänster. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
25 Spara
Äppelpaj med kanel

Äppelpaj med kanel

Blanda vetemjöl, havregryn och socker i en bunke. Servera gärna med vispad grädd eller vaniljsås. 1 1/2 dl havregryn. Smöra en pajform med 24-26 cm i diameter. Fördela sedan smuldegen över äpplena och grädda pajen i ca 20 min. 1 1/2 dl havregryn
20 Spara
Knäckig hallonpaj

Knäckig hallonpaj

Den knäckiga hallonpajen passade utmärkt till mellanmål hemma hos mig. Smuldegen blir lite "knäckig" och karamellaktig då jag använder fibersirap gold (bra substuitut för "vanlig" sirap, men utan allt socker)
Sökförslag och sidor