Med bär, vaniljkräm och havresmuldeg blir den härligt krämig i mitten och krispig på toppen. En helt vanlig sockerkaka som har omvandlats till en lyxig tårta
Blanda samman alla ingredienser i en bunke och nyp med fingrarna tills du har en smuldeg. Blanda samman alla ingredienser i en bunke och nyp med fingrarna tills du har en smuldeg
Toppa med resten av smuldegen. Servera pajen som ett lyxigt fredagsfika eller som dessert i helgen. Lägg 2/3 av smuldegen i en form med löstagbara kanter (24-26 cm)
Mixa snabbt ihop alla ingredienser till smuldegen i en matberedare eller blanda ihop för hand. Pajen kan med fördel ätas likaväl som ett lyxigt mellanmål, som till söndagsfikat
Smuldeg. Njut av den till efterrätt, till fika eller kanske till och med som en lyxig helgfrukost. Mixa alla ingredienserna till smuldegen i en matberedare tills degen bildar små klumpar
Ta ut och beströ det hela med en god smuldeg, antingen med havregryn eller nötter, sen tillbaka in i värmen för att götta till sig ca tjugo/tjugofem minuter - du ser när den är fint färgad = klar