Någon middag vet jag inte om vi hinner med hemma idag med tanke påm familjekvällen, men eftersom det trots allt är just tisdag så passar det ju sig annars med en smarrig fiskrätt
400 g torsk. Ta fram en gryta. Fräs champinjoner och fisk snabbt i lite matfett. Klipp över dillen. Salta och peppra en aning samt använd lite paprikapulver
Det är St Patricks day i dag, så det här får bli min hyllning till Irland - torsk med bostongurka. Sen blev min fisk inte så snygg som Ingelas… Blev torskröra av alltihopa, men det blev väldigt gott
Jag gör det alltid i en stor form så vi får många matlådor av den här smarriga rätten. Kvällens middag var torsk i ugn, en gammal klassiker som uppdateras lite
Alla dessa härligt färgglada grönsaker och några andra åkte ner i en stekpanna och förvandlades där till en matig och smarrig frittata, vilket betyder att det även figurerade några ägg, grädde och ost i rollistan
Smarrigt. Katterna, precis som vi, gillar torsk. Oj, vad de gillar torsk, kanske till och med mer än vi. Selma, den äldsta kattdamen, skulle äta enbart torsk om vi lät henne
Då kan det kanske behövas lite nya idéer till smarriga recept, omväxling förnöjer sägs det ju och växlar ni om till detta receptet så blir det snabblagat, enkelt och gott
Men jag hoppar rätt in i leken igen med en smarrig firre. Torsk är en av mina favoritfiskar, och den är återigen helt ok att äta då man kan få tag i finfin odlad torsk