*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Skiva tofun i smala skivor som liknar fiskpinnar. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Använd elvisp, ha en rumstempererad äggula (gäller att ha samma temperatur som oljan om den står i rumpstemp) i ett smalt kärl, vispa ner olja i tunn stråle tills majonäsen blir styv
Gärna i en smal skål eller bägare som ytterligare ökar effekten. Majonnäsen är perfekt som grundsås för hamburgerdressing, remouladsås, skagenröra, en kall bearnaisesås och jag vet inte vad
Remouladsås. Skär fisken i drygt 1 cm tjocka skivor. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Detta var på den tiden när jag var som smalast, ifall ni undrar vem det är till höger i bild. allt från helstekt rödspätta med remouladsås, till rejäla biffstekar till smörrebröd
1. Skär fisken i drygt 1 cm tjocka skivor. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Ons – Panerad sejfile med potatis och remouladsås. Kyckling kan vara farligt och är torrt och ris skulle man kunna bli smal av att äta bara genom alla kalorier man bränner när man jagar riskornen runt tallriken