Garnera med bär eller frukt. Valfri frukt/bär för garnering. Smält smöret och smula kexen. Rör ihop dessa och fördela massan i 8 mellanstora muffinsformar
I mitt tidigare liv har jag totalt bannlyst frukt, men numera är jag mera tolerant, att söta med t ex dadlar, banan eller annan frukt känns helt okej ngn gång i veckan
Det viktigaste målet om dagen som startar i gång metabolismen men som också ger bränsle till att nå dagliga mål, då är det en nyttig frukost som grekisk yogurt med bär, ägg och spenat och en frukt/grönsaksjuice
Pressa ner saften från frukterna och lägg i en kastrull. Skölj och dela den färska chilifrukten. Vid 62 grader blev det saftigt rosa och smalt i munnen
Jag hade även köpt smala ljusgröna paprikor som är lite sötare än vanlig grön paprika i smaken. Barnen vill gärna ha färsk frukt bland plockmaten och denna gång hade vi galiamelon och ananas
Sporra ut smala strimlor på halva smördegsplattan. Bred fyllningen på den andra halvan av plattan och lägg på frukt och nötter och vik över den sporrade delen, som ett lock
Den första pavlovan jag lagade tillsatte jag sockret för fort, sockret smalt inte ordentligt, det ledde till att det bildades små sockerpölar i den färdiga pavlovan
Kör sedan allting till en massa i matberedaren skal och fruktkött och allt det vita. Lägg apelsinerna med skal och allt i en kastrull kallt vatten, koka upp och koka i 2 timmar eller tills frukten är alldeles mjuk. När frukten är kall eller nästan kall (fast jag brukar vanligtvis koka apelsinerna en dag i förväg), värm ugnen till 180 grader