Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Recept för smörkräm hittar du (HÄR). En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med. Vit Choklad. Vispa allt i cirka fem minuter, tills smörkrämen har fått en fluffig konsistens
Det är ett litet pilligt arbete att breda på smörkrämen och sedan doppa dem i chokladen. Hallonkrämen och den vita chokladen gifter sig bra ihop och bildar den goda smaken
Ingredienser till vitchokladsmörkräm. Spackla hela tårtan med smörkrämen. Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad
Sist jag var ute och flög köpte jag en jättestor vit Toblerone, och den kom till pass i fyllningen i stället för smörkräm som det vanligtvis brukar vara i drömrulltårta
Smörkrämen på toppen har en massa vit choklad i sig och det är ju bara såååå gott. Det är nämligen smörkräm på toppen och just smörkräm ska stå i rumstemperatur och klarar sig en vecka