Smörkräm. En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Fransk och italiensk smörkräm. Gör en halv sats fransk smörkräm. Låt pastan svalna till rumstemperatur och blanda den försiktigt med den luftiga smörkrämen
Smörkräm med Baileys. 113g mjuk smör300g florsocker4 msk Baileys4 msk kakao200 g nötter ( Jag hade mandel o valnötter) Vispa ihop smör o florsockret till en kräm Tillsätt Baileys o kakaoO blanda i nötter. (Jag gjorde 2 kaka o dela i 2) Bred på smörkrämen
märängsmörkräm (eller Italian meringue buttercream som det så fint kallas på engelska). Jag bytte också ut en del av valnötterna mot mjöl för att vara säker på att få en sammanhängande kaka som passade som tårtbotten
Gör smörkrämen av rumsvarmt, riktigt mjukt smör. Smörkräm (stor sats). 4 msk hackade valnötter. För bästa resultat och saftighet, se till att låta alla ingredienser stå framme 1-2 timmar så att allt får rumstemperatur