Smörkräm till chokladbiskvier recept

Chokladbiskvier till svärfar

Chokladbiskvier till svärfar

Bre på smörkrämen en annan dag och stoppa tillbaka kakorna i frysen. Vänd mandelbottnarna och bre på smörkräm på varje kaka
Chokladbiskvier till mors dag

Chokladbiskvier till mors dag

Eller denna nedan som har en ganska tydlig citronsmak i smörkrämen. Vi har testat några olika varianter, och kanske att jag ändå tyckte att dem vi gjorde till Anthon Berg blev godast
Chokladbiskvier i långpanna

Chokladbiskvier i långpanna

Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen). Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet
Chokladbiskvier i långpanna

Chokladbiskvier i långpanna

Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)Kräm. Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Chokladbiskvier (hemmavariant)

Chokladbiskvier (hemmavariant)

Smörkrämen. Dela äggen och riv mandelmassan till bottnarna med ett rivjärn. Blanda mandelmassan och äggvitorna till en smidig smet
Godaste chokladbiskvierna!

Godaste chokladbiskvierna!

Vispa ihop alla ingredienserna tillsmörkrämen. De har antingen varit för hård/seg/tunn botten eller för söt smörkräm
Chokladbiskvier med mald mandel

Chokladbiskvier med mald mandel

Blanda samman ingredienserna tillsmörkrämen på mandelkakorna. Smörkräm. Vispa vitorna till hårt skum. Skålla och mal mandeln
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

 Rör tillssmörkrämen är smidig. Skall göra en ny omgång i veckan och då med italiensk smörkräm istället
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Chokladsmörkräm. I spåren av mitt mandelmassetillverkande följer här biskvier. Smält chokladen och rör ner den i smörkrämen
Chokladbiskvier med dulce de leche

Chokladbiskvier med dulce de leche

Smörkräm. Blanda mandelmassa och socker, och lös upp massan med lite i taget av äggvitan tills du har en spritsbar konsistens
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Bred eller spritsa smörkrämen toppigt på kakornas undersida. Blanda mandelmassa och socker en en bunke och lös upp massan med lite i taget av äggvitan tills du har en slät och fin konsistens
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Nu tillsmörkrämen -. Ställ in smörkrämen i kylen för att stelna. Riv mandelmassan ner i en skål och blanda ihop med sockret och äggvitan till en någorlunda jämn smet
Chokladbiskvier med vaniljsmörkräm

Chokladbiskvier med vaniljsmörkräm

Den italienska smörkrämen, samma som jag använder till macrons, är mättad med vanilj. Jag tänkte mig att göra biskvier som även dottern skulle uppskatta och det vill jag lova att hon gjorde, men hon föreslog en ljusare choklad till nästa gång och jag håller nog med
Chokladbiskvier i långpanna

Chokladbiskvier i långpanna

Blanda alla ingredienserna tillsmörkrämen i en bunke och vispa ihop med en elvisp. Chokladsmörkräm. Så jag passade på att göra en sats chokladbiskvier i långpanna, efter ett recept som jag hittat hos Bevemyrs
Chokladbiskvier på Björns sätt

Chokladbiskvier på Björns sätt

Smörkräm, blanda ihop alla ingredienser, lättast är de med elvisp. Vispa vitorna till hårt skum, du ska kunna vända bunken upp och ner och skummet ska vara kvar
Glutenfria chokladbiskvier

Glutenfria chokladbiskvier

I det här receptet har jag tillsatt vaniljkräm tillsmörkrämen, vilket jag tycker ger en extra god och krämig fyllning
Lime/vit chokladbiskvier

Lime/vit chokladbiskvier

Tillsätt äggulan, limeskalet- och saften och vispa snabbt ihop till en slät smörkräm. Därför blev det istället för de klassiska chokladbiskvierna en fräschare och somrigare variant med limesmörkräm och doppade i vit choklad
Drömgoda chokladbiskvier

Drömgoda chokladbiskvier

Tänk på att inte doppa hela kakan, utan doppa den delen med smörkräm på. Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda dem med mandlen