Eller denna nedan som har en ganska tydlig citronsmak i smörkrämen. Vi har testat några olika varianter, och kanske att jag ändå tyckte att dem vi gjorde till Anthon Berg blev godast
Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)Kräm. Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Bred eller spritsa smörkrämen toppigt på kakornas undersida. Blanda mandelmassa och socker en en bunke och lös upp massan med lite i taget av äggvitan tills du har en slät och fin konsistens
Nu tillsmörkrämen -. Ställ in smörkrämen i kylen för att stelna. Riv mandelmassan ner i en skål och blanda ihop med sockret och äggvitan till en någorlunda jämn smet
Den italienska smörkrämen, samma som jag använder till macrons, är mättad med vanilj. Jag tänkte mig att göra biskvier som även dottern skulle uppskatta och det vill jag lova att hon gjorde, men hon föreslog en ljusare choklad till nästa gång och jag håller nog med
Blanda alla ingredienserna tillsmörkrämen i en bunke och vispa ihop med en elvisp. Chokladsmörkräm. Så jag passade på att göra en sats chokladbiskvier i långpanna, efter ett recept som jag hittat hos Bevemyrs
Smörkräm, blanda ihop alla ingredienser, lättast är de med elvisp. Vispa vitorna till hårt skum, du ska kunna vända bunken upp och ner och skummet ska vara kvar
Tillsätt äggulan, limeskalet- och saften och vispa snabbt ihop till en slät smörkräm. Därför blev det istället för de klassiska chokladbiskvierna en fräschare och somrigare variant med limesmörkräm och doppade i vit choklad