Spackla medsmörkräm eller ganache och täck med marsipan eller sockerpasta. Man kan ta hallonsylt istället om man nu inte känner för att göra en kompott
Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
Fyllningen till de här kan vara den godaste smörkrämen jag någonsin smakat. Sila bort vätskan från hallonen och tillsätt purén som är kvar tillsammans med hallonpulvret (eller använd hallonsylt)
smörkrämen. Sikta mandelmjölet ihop med florsockret. Smörkräm. När sockerlagen nått rätt temperatur, häll den i marängen med vispen igång på mellanhastighet
Ta en ny botten, och bred ett tunt lager smörkräm över, ta botten och vänd upponed och lägg ovanpå hallonsyltbottnen, dvs så smörkrämen kommer ovanpå hallonsylten och daimkulorna
Smörkräm. Vispa ihop med marsankrämen. Dela kakorna på mitten och bred ut hallonsylt mellan. Ta ut runda kakor med ett mått, (ungefär ett mått som är lika stort som botten på kakformen),
Börja med att bre ett tunt lager smörkräm på tårtan och ställ sen in i kylen några minuter. Smörkräm. Det behöver inte alls vara svårt att få till en fin tårta, det pilligaste med den här är att få på sockerpastan slätt och fint men tänkt på att ha tålamod och inte stressa så kommer det gå fint
Bred på valfri sylt eller smörkräm. De här bakelserna gjorde jag av en vanlig rulltårta fylld medhallonsylt, spritsade grädde över och garnerade med persikoskivor och några påskägg
Fyllningen till de här kan vara den godaste smörkrämen jag någonsin smakat. Sila bort vätskan från hallonen och tillsätt purén som är kvar tillsammans med hallonpulvret (eller använd hallonsylt)
När den väl är täckt medsmörkräm och sockerpasta brukar det inte vara något problem. Det hela får stelna i kylen igen, penslas med ett tunt lager hallonsylt blandat med lite vatten (för att täcket ska fästa)
Hallon smörkräm. Färga smeten med röd hushållsfärg/karamellfärg. Jag blev nöjd med tanke på att det var första gången, men jag vet att jag kan göra ännu bättre
Tårtan är fylld med hallonmousse och vit chokladfluff, hemkokt hallonsylt. Jag ersatte äggen till bottnarna med kikärtspad, grädden mot kokos och sojagrädde, smöret till vegetabiliskt och gelatinet mot agar agar