Eftersom det var mitt första försök att göra rulltårta så blev den däremot inte så fin, men gott om smörkräm blandat med chokladen gjorde den riktigt god
Dessa muffins har en kraftig chokladsmak. Det är ju så kul att baka, framförallt gott, och det tycker barnen med så idag gjorde vi dessa chokladmuffins/cupcakes med hemgjord kolasås, italiensk marängsmörkräm toppade med centerbitar
Rör till en slät smörkräm och smaka av med kakaopulver som måste siktas ner i krämen. Blanda mjöl och bakpulver väl och rör ner det växelvis med det avsvalnade margarinet i äggsmeten
Rör ned chokladen i smörkrämen tillsammans med den kalla espresson. Det är ett pill att breda på smörkrämen och sedan doppa biskvierna i den smälta chokladen
- Lägg på den sista botten och stryk tårtan slät medsmörkrämen. Maräng och choklad-smörkräm. Tanken med detta recept är att man mäter upp lika delar av ägg, socker och mjöl
Gör en smörkrämmedchokladsmak eller Nutella mellan två kakor. smörkräm. Sätt ugnen på 190-200 grader och klä bakplåtarna med bakplåtspapper. Stansa ut kakorna med ett runt kakmått ca 5-6 cm
Och just denna tårta blev nog faktiskt en av de godaste jag gjort… Saftiga Apelsin- & chokladbotten fyllda med apelsinmarmelad och chokladigt god smörkräm