Smörkräm. Spackla och täcka tårtan med marsipan gör du samma dag som servering men tårtan blir tio gånger godare om den får stå över natten i kylen och gotta till sig
Spackla med smörkräm eller ganache och täck med marsipan eller sockerpasta. Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Dela äggulor (spara till smörkrämen) från äggvitan, se till att inga spår av äggula hamnar i vitan. Spritsa fint mönster på ovansidan och dekorera med cocktailbär och varför inte en ros av marsipan
Då spacklas tårtan med smörkräm och täcks med marsipan och garneras fint. Smörkräm. Är det inte lite typiskt att det öser ner regn i dag när alla är lediga, och i veckan när alla jobbat så har det varit härliga höstdagar
vit chokladmousseChokladsmörkräm. rosa marsipan. Chokladsmörkräm. grön marsipanDekoration. Vispa tills allt är tillsatt och vispa det till en fluffig smörkräm
Smörkrämen. Kavla sedan ut degen och arbeta med den på samma sätt som marsipan och dekorera fritt. Blanda sedan ihop alla ingredienser till smörkrämen bra, täck sedan tårtan med den och fyll ihop eventuella hål eller djup i tårtan för bättre resultat
Dela äggulor (spara till smörkrämen) från äggvitan, se till att inga spår av äggula hamnar i vitan. Spritsa fint mönster på ovansidan och dekorera med cocktailbär och varför inte en ros av marsipan
En tårta som spacklats med smörkräm håller sig färsk och fräsch längre. Du kan aldrig rädda en "bucklig" tårta med ett tjockare lager marsipan, sugerpasta eller vad du använder att täcka tårtan med