Jag ville baka något somrigt, och efter en stunds fundering och letande i skåpen kombinerade jag ljusa tårtbottnar med citrusmarinerad kiwi, och citronsmörkräm med ingefära, för att slutligen täcka tårtan med röd gelé med smak av hallon, och strö mandelspån över
Smörkräm. Lägg den andra halvan ovanpå och bre på vispad grädde och garnera med olika sorters frukter som jordgubbar, röda vinbär, kiwi, vindruvor, hallon etc
Smörkräm. Lägg den andra halvan ovanpå och bred på vispad grädde och garnera med till exempel kiwi, vindruvor, jordgubbar, mandarinklyftor eller något annat gott
Ingredienser till smörkräm. Ex kiwi, mandariner, vindruvor, jordgubbar, hallon, dajm, After Eight mm. Klicka på smörkrämen på bakelserna, (som går utmärkt att frysa
Smörkräm. Smörkrämen får ej vara fuktig eller blöt då man lägger på chokladen. Smält blockchokladen tillsammans med lite olja, och bred den över smörkrämen
Bröllopstårta med smak av grönt äpple, kiwi och lime. ¼ dl vatten Lime och kiwicurd. 5 dl strösocker1 citron och 5 limefrukter (skal och saft)100 g smör4 kiwifrukter Till dekoration. 1,5 kg sugarpasteGrön, guld, vit och silver ätbar pulverfärg1 sats marängfluff – se recept nedan, eller två burkar “fluff” Smörkräm – se recept nedanSockerdiamanter av IsomaltVispad grädde8 tjocka sugrör2 pappersplattor eller folieplattor (10 cm och 7 cm)Stansar till rosblad och murkrönaColourdust i grönt Smörkräm