med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg och persilja. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra. Lägg gärna brödskivorna så att de täcker skarvarna i det undre brödlagret, på så vis håller smörgåstårtan ihop bättre
Skär den skivade skinkan i långa stänger och sedan i små, små bitar. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
Garnera med ägg, ost, skinka, räkor, gurka, citron och persilja. skinka. persilja. När jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra, så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllning på alla lager
Jag garnerade med skinka och pepparsalami och det som blev över la jag på ett fat som tillbehör. Mixa oliver,persilja och olja från tomaterna och svartpeppar till bredbar konsistens
Kokt skinka. Persilja. Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten