Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. 1 gul lök. 1 purjolök. 150 g rökt skinka
skinka. ½ finhackad gul lök. När jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra, så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllning på alla lager
Hacka löken och skär skinkan och champinjonerna i bitar och låt fräsa med en stund. 100 g skinka. 1 gul färsklök eller en purjolök. 100 g skinka. 1 gul färsklök
Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden. Garnera med salami, rostbiff, syltlök, rostad lök, pärltomater, physalis och sallad