hacka/dela/skär kasslern/skinkan i små bitar. 400 g kassler (eller skinka). Dag ett. Fyllning ett. mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche
hacka/dela/skär kasslern/skinkan i små bitar. 1400 g kassler (eller skinka). 14 bröd ( hela stora runda, hönökaka eller liknande) Fyllning ett 200 g bostongurka 250 g leverpastej 1 dl crème fraiche Fyllning två Ca 400 g räkor 3 hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche ½ tsk salt 3 msk dill (eller efter smak) Citronsaft efter smak Fyllning tre 400 g mimosasallad 400 g kassler (eller skinka) Topping 3 dl crème fraiche 2 ¼ dl majonnäs Ca 30 gurkskivor 6 citronskivor 2 burkar räkor á170 g (avrunnen vikt) Isbergssallad Ca 15 tomatklyftor Ca 15 ostskivor Ca15 skinkskivor 2 kokta ägg, skurna i kvartar DillDag ett
Kassler, skinka & bacon,. Ja, men varför inte slänga ihop en god smörgåstårta och söndagslyxa med. En smörgåstårta är ju kanske klassisk kalasmat, och med all rätt, men man kan ju faktiskt likväl göra den hemma till middag en kväll, bara för att det är så fantastiskt gott helt enkelt, och det är ju inte alls svårt egentligen