Blanda en burk creme fraiche med strimlad skinka, hackat äpple och lite senap. Bred ut creme fraichen över tårtan och garnera med sallad runt kanterna, skinkstrutar, ostrullar, tomatklyftor mm mm 1 paket leverpastej , 250g. 1 burk(ar) crème fraiche. 250 gram rökt skinka
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 150 g rökt skinka. 2 dl crème fraiche
Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Dra med en sked eller en pallett runt tårtan med crème fraiche så att brödet nästan inte syns
hacka/dela/skär kasslern/skinkan i små bitar. Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen