Hacka skinkan i mindre bitar och rör ner i smeten. Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Garnera med ägg, ost, skinka, räkor, gurka, citron och persilja. skinka. citron. När jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra, så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllning på alla lager
för att få skinkan att fästa runt tårtan brukar jag smeta ut lite dill majonnäs. 1citron peppar. 1ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka. 1citron. 1till röra 1 ca 3 små burkar tonfisk gröna ärtor 1 burk majs 1 burk majonnäs lite creme fraich citron peppar 1 finhackad purjolök 1 hackad rödlök till röra 2 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g 5 kokta hackade ägg 1 burk majonnäs lite creme fraichtvå hackade rödlökar smörgåstårtbotten eller landgångsbröd till garnering ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka räkor körsbärstomater gurka citron kruk salladBlanda ingredienser till båda rörorna
ost, rostbiff, räkor, tomat, gurka, kiwi, citron, dill. Valet föll självklart på hemmagjord smörgåstårta, för det är få saker som slår en saftig smörgåstårta toppad med massa godsaker
Kokt skinka. Smaka av med pressad citron, sweet chilli och svartpeppar. Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten