Blanda majonäs och créme fraiche och bred över det sista lagret och runt om tårtan. Garnera med ruccola på sidorna och garnera med rostbiff, skinka, tomater, oliver, ost och physalis på det översta lagret
Blanda crème fraiche, bostongurka och finkackad avokado och bred på bröden. Garnera ovanpå med rostbiff, syltlök, rostad lök, papayaskivor, cornichoner, tomater och ärtskott
Garnera med salami, rostbiff, syltlök, rostad lök, pärltomater, physalis och sallad. Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden
Lägg rostbiffen i mitten av tårtan så att det finns ett litet mellanrum mellan äggen och rostbiffen. Riv ungefär en tredjedels brödskiva (eller motsvarande mängd bröd av kanter från själva smörgåstårtan) på ett rivjärn och blanda i krämen för att mildra den lite
En klassisk rostbiff och en ny variant – Club sandwich. Rör ihop kycklingköttet med cremefraiche, majonäs, finhackade, soltorkade tomater och smaka av med salt och peppar