Tillsätt kyckling, lök, purjolök, paprika och curry och låt fräsa några minuter. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varm smörgåstårta
Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Paprikapulver. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
1 dl finhackad röd paprika. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar. Lägg ut 2 hönökakehalvor bredvid varann så att det ser ut som att de sitter ihop
Cocktailtomater, gurka, paprika, oliver, persiljaGör så här. Värm täckningen, och bred den på smörgåstårtan med en slickepott, börja på toppen och ta sidorna sist
Lägg på skivad paprika. Vi brukar kalla detta för varm smörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott