) nivå och blev då lite sugen på att göra en egen smörgåstårta. I helgen har vi varit i Karlskrona och då tog jag tillfället i akt och gjorde en tårta med smak av curry och tonfisk
Tillsätt kyckling, lök, purjolök, paprika och curry och låt fräsa några minuter. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varm smörgåstårta
Tillsätt crème fraiche, tonfisk och curry. Smörgåstårtan blev nämligen väldigt, väldigt god. I flera andra recept på varm smörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Rör ner curry och sweet chilli. Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Rör ihop övriga ingredienser till fyllningen och smaka av med salt, peppar och curry. Det var dags att piffa upp receptet på smörgåstårta, men varför frångå ett vinnande koncept med hönökaka som både är gott och enkelt