Avskyr verkligen smörgåstårta, när den består av ett hopkok av kokt billig skinka blandad med crabsticks och vattniga räkor och majonäs som smakar kemikalier
Stenbitsrom till crabsticks-toppingen. För många, många år sedan hittade jag på en egen smörgåstårta som jag har gjort ett antal gånger sedan dess - även om det inte är så ofta
Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
Skär crabsticksen och gurka i små små bitar och blanda i resten av crème fraichen och bred ut. Uppe på tårtan hittar du på olika möster med hjälp av oliver, räkor, rom, crabsticks och citronskivor
bred ut ett lager av röran på smörgåsbotten och varva med ännu ett lager av smörgås, fortsätt så så länge röran räcker eller tills du fått en lagom hög smörgåstårta