Fräs grönsakerna i en stor stekpanna eller wok. Servera med kyckling, grönsaker och grovt bröd. Pensla kycklingfiléerna med smör&rapsolja, salta och peppra
Grönsakerna ska bli lite lätt rostade, men inte brynta. I måndags skulle det egentligen ha serverats ett Köttfri måndagsrecept, men då ägnade jag mig åt ettårsfirande av bloggen i stället, och bjöd på tårta
Börja med såsen som behöver lite tid att mogna, fräs soppgrönsakerna i en kastrull med lite smör så att dom börjar få färg, lägg i tomatpuren och fräs lite
Den skulle säkert fungera bra som ensamrätt, om man blandar ner ännu mer grönsaker med kycklingen. Hacka paprika och purjo och pressa vitlök och lägg alltihop som ett täcke över kycklingen och ringla lite olivolja över grönsakerna och sätt sedan tillbaka formen in i ugnen
Kör kokspadet med grönsaker i mixer eller passera genom en sikt. Det blir mer och mer vanligt att reda av såser med hjälp av puréer av grönsaker och örtkryddor
smörfrästa sockerärtor. Servera med rom, kokt potatis och grönsaker. Jag satt i telefon med en kompis och snackade mat, vilket inte är helt ovanligt när det gäller mig
stekt kotlett med smörfräst spenat och en massa grönsaker. God morgon. Tänkte att jag skulle tipsa om sju lättlagade och goda rätter att äta nästa vecka