Smördegsknyten recept

Smördegsknyten med kantareller.

Smördegsknyten med kantareller.

8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader
Smördegsknyten med fetaost och spenat

Smördegsknyten med fetaost och spenat

Spenat och fetaost gifter sig väldigt bra med varann. Perfekt att ha på buffébordet. Ingredienser. 1 kyld färdigkavlad smördeg
Smördegsknyten med äpple

Smördegsknyten med äpple

I fredags gjorde jag otroligt goda och enkla små knyten som smälte i munnen. Till det vaniljvisp. Mmmmmm
Smördegsknyten med fetaost

Smördegsknyten med fetaost

Ta fram och lägg smördegsknytena på plåtar med bakplåtspapper. 136 knyten Ingredienser 2 rullar färsk smördeg, (à 250 g) 200 g fetaost 1 liten rödlök 1 burk gröna oliver, (150 g) 1/2 kruka oregano Pensling äggSmördegsknyten med fetaost – gör så här
Smördegsknyten

Smördegsknyten

Tänker att det är lite av ett kylskåp- och skafferirensar-recept, där man kan ta lite av vad man har för bär och chokladvhemma och fylla smördegsknytena med