Ingredienser Portioner. 6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Elin skriver. Snabbfixat (om man har koka rödbetor) som lättlunch eller en förrätt. Kan tänka mig att det blir gott med getost också (fast getost är ju gott till allt
Förra onsdagen tittade jag äntligen på "Leila bakar i Frankrike". Jag blev som alltid väldigt inspirerad av henne och var bara tvungen att provbaka potatisflarnen
(Ur Fransk bistro) Smördegsflarn med aprikos. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper på plåt. Pudra hälften av florsockret över bakplåtspapperet med en sil
Smördegsflarn med räktopping1 rulle färsk smördeg1 påse riven västerbottensost (150g)Räkröra. Den här rackaren har jag bloggat om förut med jag minns inte vad jag kallade den då