Tillsätt sist smöret och vattnet. Vispa ägg & socker poröst. Strö lite socker och kanel över och grädda ca 45 min 175 grader. 50 gram rumsvarmt smör. 3 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker
Låt krämen svalna något Rör ner vaniljsocker och smör. Smöra ett bakplåtspapper. Sjud upp äggulor, socker, grädde, mjöl och kakao tills den börjar tjockna
Vispa ägg och socker pösigt, smält smöret och tillsätt. Tillsätt yoghurten, bred ut smeten i en liten smord och bröad (med ströbröd eller cocos) långpanna (ca 20x30 cm), strö över bären. 3 dl socker. 150 g smör. 2 tsk vaniljsocker. 1 dl riven cocos
Cocosflingor. Vispa smör, vaniljsocker och socker kraftigt i 5 minuter med elvisp. Forma sen bollar med hjälp av en sked och rulla i kokosflingor 270 g smör. 3 dl socker. 3 ½ tsk vaniljsocker
Vispa ihop smör, socker, sirap, vaniljsocker och salt. Just dessa cookies, som innehåller såväl cocos som mjölkchokladpellets och den omistliga ingrediensen salt, smakar förförande gott redan som smet
500 g jordärtskockor 2 potatisar 1 gul lök 1–2 vitlöksklyftor Några kvistar färsk timjan Smör 1 dl torrt. Bilden kommer från 100 gr smör 100 gr vetemjöl 1 nypa salt 2 msk vatten Fyllning. 100 gr smör 200 gr socker. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 100 gr smör. 200 gr socker. 1 citron smör
Rör smör, socker och vaniljsocker mjukt. Vispa samman färskost och florsocker, gärna med elvisp. Vi bjöd på kladdkakecookies, cocos- och jordgubbscupcakes och en tårta med hallonfyllning och vit chokladmousse
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser med smör och äggsmet. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Tillsätt det smälta smöret och blanda runt. Tillsätt socker och vanilj och vispa slätt. 75 g smält smör. 150 g strösocker (ca 1½ dl). 40 g smör. 40 g strösocker (ca ½ dl). 75 g smält smör. 150 g strösocker (ca 1½ dl). 40 g smör. 40 g strösocker (ca ½ dl)
Vispa smör och socker vitt & poröst. Vispa smöret vitt och fluffigt. Tillsätt florsocker och kakao växlervis i små omgångar och vispa till en jämn frosting
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser med smör och äggsmet. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser med smör och äggsmet. Här får den ett härligt toscatäcke med cocos som tar den till en annan nivå