Häll sedan över mjölblandningen i äggblandningen och blanda runt till en jämn smet med en sked. Blanda ägg och honung i en annan bunke med oljan, kanelen, äpplen och de rivna morötterna
Tillsätt socker, ägg och vetemjöl och eventuell kardemumma. Pensla med ägg och strö över pärlsocker. Smält smöret och tillsätt mjölken, låt detta bli fingervarmt
Lägg på en plåt med bakplåtspapper. I receptet använde jag mig av rårörsockret nedanför som man måttar exakt som vanligt vitt socker, men har ni annat kan ni behöva anpassa mängden lite
Smält smör och choklad över vattenbad. Vispa upp äggen över vattenbad, låt det sjuda under vispning. Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker
Fäst ett bakplåtspapper på en form med löstagbar kant, smörj med smör och pudra med kakao. Vänd försiktigt ner resten av äggblandningen och blanda varsamt till en jämn smet
Smält smöret. Vispa under tiden ägg och sötningsmedel till vitt och fluffigt. De är dessutom gjorda utan varken socker eller mjöl så de passar dig som försöker äta lite nyttigare
Du får den helt sockerfri genom att välja sockerfri choklad eller helt laktosfri med laktosfri choklad och laktosfritt smör, så med andra ord är det en kaka som passar många
Smält smöret. Lägg bitarna i en kastrull tillsammans med vattnet. Rör sedan ner hackade valnötter, de två nötmjölen, stevia strö, vaniljpulver, kanel och bakpulver
Rör ner smöret och därefter ägget. Smält smöret. Vispa ägget med elvisp. Lägg hälften av smeten i en liten springform som är 12 cm. 30 g smör. 1 ägg. 1 msk kokosmjöl
Lägg spenaten, löken och smöret i en stor stekpanna. Gör fyra gropar i spenatblandningen för äggen. Tillsätt grädde, mjölk, riv över rejält med muskot och krydda med vitpeppar
Häll i mjölk och smör. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. ¾ dl mjölk. Lägg bakplåtspapper i botten av en form med avtagbara kanter, 20 cm i diameter. 50 g smör. 4 ägg. 2 dl socker. 2 tsk vaniljsocker. 3 ½ dl mjöl