Finhacka vitlöken och fräs i lite smör om du vill mildra smaken. ev lite smör. Smaksätt med salt, vitlök (inte för mycket), nymald peppar , gräslök och hackade örter
Rör ner smöret & ägget. vitlök och örter eller kanske paprika eller varför inte gräslök. Jag använde färskostmed smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Smörj formen eventuellt. Jag hade bara bladspenat, vitlöksost och vanlig skinka runt om kycklingen men tror absolut att den blir godare om man använder vanlig färskost utan smak och någon ört så som basilika, salvia eller liknande istället
Tina och tärna quornfilèerna i lagom stora bitar fräs dem en stund i smör i en djup stekpanna. Tycker du att den är för tjock så spä den med lite grädde
Smör eller margarin. Lägg i grönsakerna i stekgrytan, pressa i vitlökarna. Strimla kycklingfilérna och stek i en stekgryta, krydda med salt och svartpeppar