Koka upp smöret och slå det över chokladen. Blanda mandelmassan med kokos och forma till en rulle. När tryffeln och brownien kallnat, stöppla på tryffeln, sikta kakao på toppen och garnera med kokosäggen
Efterrätt ⁄ ReceptChokladbollar med smör, kaffe och massor av kokos. Med åren har jag utvecklat receptet lite grann med starkt kaffe och sen använder mig av moster Karins elvisp för att undvika smörklumpar och för att få en jämn chokladgegga
Smält kokosolja eller smör och låt stå vid sidan av. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Häll i det smälta smöret, bakpulver, salt och fiberhusk och vispa samman. En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon
Lägg klickar av smör i smeten (kan lämnas bort ifall man vill ha en lättare variant). Smör. För att göra kokossmaken starkare kan man också ha 8 dl kokosmjölk och ingen vanlig mjölk. 4 dl kokosmjölk
Vispa ägg o socker pösigtSmält smör och häll i mjölken. Häll i en smörjd o bröad form. 4 ägg3 dl socker 75 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver Kokos röra. 125 g kokos flingor2 1/2 dl farinsocker100 g smält smör 1/2 dl mjölkGör så här. 3 dl socker 75 g smör
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått färg. Blanda de smälta kolorna med kokosen och klicka ut på kakorna (den del som inte har choklad)
Smält smöret och tillsätt mjölken. Blanda Odense Mandelfyllning med kokos och lite vatten till spritsbar konsistens och fyll de delade bullarna med smeten