Tillsätt kålstrimlorna och en klick smör. Stek biffarna i smör. Jag kommer här dragandes med kål. Denna gång är det savoykål som jag använt, som för mig är en ganska ny bekanskap, men som gärna får vara återkommande i mitt kök
) Maken älskar stuvad vitkål. Jag kan väl också tycka att det är gott ibland när kålen är alldeles färsk och grön på sommaren, med lite citron och créme fraiche
Stek grönkål och spetskål i smör. ca 100 g grönkål. ca 1/2 spetskål. stek köttfärsen och blanda i allt de övriga där och sedan blandar du i grönkål/spetskål och köttfärsröran i en ugnsfast form in i ugn på 200 grader ca 25-30 minuter. ca 100 g grönkål. ca 1/2 spetskål
Lägg äpplena i en kastrull med smör och fräs upp de. Äpple och kål hör ju ihop och skaldjuren blir bättre och bättre ju närmare höst och vinter vi kommer
Kålens lite söta och mustiga smak framhävs ännu lite mer om den får fräsas i smör. Sauterad med vitlök, vin, citron och smör smakar den helt fantastiskt FREDRIK SANDBERG / TT
Blanka av med smöret. Rödvinssåsen var av skedätarslaget och den gräddkokta kålen ska vi snarast möjligt ge oss på igen och då försöka ge den en liten annan prägel