Bryn smöret. Skiva jordgubbarna och fördela i glasen. 1150 g smör. 11,5 kg jordgubbar. 1Fyllning150 g smör 1,5 kg jordgubbar 1 l grädde citronmellis, flaggor eller dyligt till dekorationTårtbotten. Lägg 1 msk brynt smör på varje tårtbottenbit i glasen
Smält smöret och honungen. I helgen när vi hade gäster gjorde jag den här efterrätten med amarettomarinerade jordgubbar, mandelcrunch och vispad grädde
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. Lägg ut 2 msk krossade digestivekex , 2 msk vetemjöl 1,5 msk socker ,1,5 msk smält smör. 1,5 msk smält smör
Smöra och bröa en kakform. Jordgubbar ”Mojito” med sabayonsås. Bryn smöret så att de får en nötaktig doft, passa så att det inte bränner och rör ner det i ägg- och sockerblandningen
Smält smöret. Fördela blandningen och jordgubbarna i lager i springformarna. Blanda de krossade kexen med det smälta smöret och rör ihop ingredienserna
smör. Låt jordgubbarna tina. Toppa jordgubbarna med glass. djupfrysta jordgubbar (ca 400 g). Lägg sedan alla ingredienserna i en kastrull och sätt på medelstark värme
6 stora jordgubbar. 75 g smör. 6 stora jordgubbar. 75 g smör. Punchgrädde är sååå gott. Här i gott sällskap och serverade i mina nya fina tallrikar som jag fått av Anette
Smält smöret, vänd ner jordgubbar. Knäck några färska valnötter, lägg på dem och jordgubbssmörsåsen. Syran i vinägern, sältan i smöret och sötman i honungen lockar fram en alldeles underbar arom hos jordgubbarna
Rör smör, socker och vaniljsocker mjukt och krämigt samt vispa i äggen – ett i taget. Vispa grädden och vänd ner mosade jordgubbar och finriven mandelmassa